در بازنشستگی و مستمری توسط (120 امتیاز)
سلام

در تاريخ  ٩٦/١/٩ درخواست بازنشستگي دادم شعبه بيمه هنوز طبق قانون ٣١ برنامه پنجم عمل ميكنه و ميگه هنوز بخشنامه ماده ٩٧ برنامه ششم بدستمان نرسيده ؟

در چه زماني اين قانون در شعب بيمه إجرائي ميشه ؟؟؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

فعلا خبری نیست . از آن دست قوانین است که ممکن است به طور تمام و کمال اجرا نشود زیرا بعضی حقوق های مبنای پرداخت حق بیمه در 2 سال آخر به شدت و نامتعارف بالا می رود و بعید است تامین اجتماعی زیر بار پرداخت چنین مستمری برود . این جور قوانین معممولا با این دلیل که بار مالی طرح دیده نشده است بعضا کاملا اجرا نمی شوند.

با تشکر