در بازنشستگی و مستمری توسط (110 امتیاز)
طبق اظهار یکی از کارشناسان تامین اجتماعی،ماده 82 قانون برنامه ششم مبنی بر محاسبه مستمری بازنشستگی فقط بر اساس 2 سال اخر بیمه پردازی در سازمان ملغی شده و کماکان بر اساس قانون قبل محاسبه میگردد.

ایا این اظهار صحت دارد یا خیر.
2 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام چنانچه سازمان تامین اجتماعی برای محاسبه بازنشستگی میانگین 5سال رودبعد از ابلاغ برنامه ششم مد نظر قرار بدهد خلاف قانون عمل کرده ومیتوان از طریق دیوان عدالت اداری پیگیر باشید ولی تاکنون هیچ محاسبه ای بعدازبرنامه ششم انجام نگرفته