در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (170 امتیاز)
اینجانب درشرکتی کارمیکنم که درقرارداد منعقده قید شده این شرکت تابع قانون کار نمیباشد، این درحالی است که شرکت مذکور بیمه ۳۰٪ یعنی ۳٪ حق بیمه بیکاری رابه تامین اجتماعی هم پرداخت مینماید، واختلافات کارگری راهم دراداره کار محل رسیدگی کرده و آرائ اداره کار را نیز اجرا میکند، که موارد فوق نشان دهنده تابع قانون کار بودن شرکت ذکرشده میباشد،

 حا سئوال بنده این است آیا میشودبندی از قرارداد که نوشته شده (شرکت تابع قانون کارنیست) را ازقراردادها خذف نمود، لازم به ذکراست که قرادادهای ذکرشده مربوط به سالهای قبل بود، و حال کارکنان را زمان بازنشستگی بامشکل مواجه کرده است، جهت حذف بند مذکور چطوری و با چه متنی بایستی در اداره کار اقامه دعوا نمود، از راهنمایی شما سپاسگذارم
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
ضمن آنکه حتما بایدقرارداد مذکور مورد مطالعه قرار گیرد،ولی زمانیکه هیاتهای اداره کار ورود پیدا کرده و شکایات مطروحه را رسیدگی میکند.بنابراین آن قرارداد مشمول قانون کار بوده وصرف ذکر عناوین خارج از شمول ق.ک نمیتواند مسیر رسیدگی پرونده را تغییر دهد.