در شرکت بیمه توسط
بیمه گذاران چگونه و از چه طریقی می توانند از شرکت های بیمه شکایت کنند؟
2 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
براساس فصل پنجم آیین نامه شماره 71 بیمه مرکزی،موسسه بیمه موظف است واحد رسیدگی و پاسخگویی به شکایت تحت نظارت و مسئولیت مستقیم مدیر عامل ایجاد و امکان دسترسی آسان را برای عموم بیمه گذاران در سطح کشور جهت طرح شکایت مربوطه فراهم نماید

به گونه ای که حداکثر ظرف مدت۲۰ روز شکایت رسیدگی شود. در صورت عدم رسیدگی به شکایات بیمه ای در شرکت، بیمه گذاران، بیمه شدگان یا صاحبان حقوق آنها می توانند موضوع مورد اختلاف را به صورت کتبی و همراه مدارک و دلایل لازم به بیمه مرکزی اعلام و تقاضای رسیدگی نمایند.