در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
با سلام و خسته نباشید
بنده شاغل در بخش دولتی( بانک )هستم و بانک ما  کاملا مستقل از تامین اجتماعی و خود دارای دفترچه بیمه بانک می باشد
چند سالی است که عصر ها  وپس از تعطیلی بانک اقدام به کار در مشاغل ازادو.. می نمایم .شکر خدا درامدش بد نیست.کمک حال زندگی ما است

سوال اول من این است که ایا می توانم به سازمان تامین اجتماعی مراجعه کنم و خودم را بیمه اختیاری نمایم یعنی حق بیمه فعالیت ازاد رو پرداخت کنم (جهت افزایش حقوق و معیشت) و بعد 30 سال بازنشستگی هم از بانک و هم از بیمه تامین اجتماعی حقوق بگیرم؟دفترچه خدمات درمانی نمی خوام ضمنن نمی خوام تو بیرون خودمو بیمه عمر کنم.

سوال دوم من که الان حدود یازده سال است در بخش دولتی مشغول به کارم  و همزمان با کار دولتی کار ازاد هم دارم و دارای مدارک مستند هم هستم می تونم بیمه اون 11 سال رو طبق مستندات  یکجا بریزم ؟
سوال سوم به فرض تحقق سوال اول یا هم سوال اول و هم سوال دوم درصورتی که 20سال سابقه حق بیمه دولتی داشته باشم و 15 سال تامین اجتماعی ایا امکان  تجمیع بیمه و بازنشستگی است
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام امکان استفاده از دو صندوق همزمان با هم امکان پذیر نمیباشد یعنی شما هم بازنشسته بانک باشید وهم بازنشسته تامین اجتماعی در ضمن چونکه اکثر سازمانها از لحاظ سیستمی به هم وصل هستند این امکان وجود ندارد وبهتره شما بابت این کار هزینه ای نکنید چونکه برگشت هزینه نمیباشد