در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (110 امتیاز)
با سلام.
من حدود ۲۰ سال سابقه حق بیمه تامین اجتماعی رو دارم اخیرا بانک میخواد ما رو استخدام کنه متاسفانه بیمه بانک ی بیمه خاصه و من نمیتونم اختیار ادامه همون بیمه تامین اجتماعی رو داشته باشم  لازم به توضیح هست من دو شیفت حق بیمه برام پرداخت میشه دو تاش تامین اجتماعی آیا راهی هست که استخدام بانک بشم و بیمه تامین اجتماعی خودم رو هم ادامه بدم
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام بازنشستگی در دو صندوق امکان پذیر نیست اما میتوانید سوابق بیمه ای خود را انتقال دهید که متضرر نشوید