در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
من 44 سال سن دارم و 4 سال سابقه که هم اینک چند ماه بیمه اختیاری شده ام .به دلیل هزینه ای که ماهانه باید پرداخت کنم اگه میشه راهنمایی کنید که چه فرق خاصی بین بیمه ها هست .اگر تفاوت چندانی نداره خود را بیمه 14%مشاغل آزاد کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون رضا
2 پاسخ
توسط (6,830 امتیاز)
فرق چنداني وجودندارد .

كليه صاحبان حرف ومشاغل ازاد(كسانيكه دراستخدام كارفرمانبوده ودرمقابل كارحقوق يادستمزدي ازكارفرما دريافت نمي كنند)مانند افراد صنفي وبازرگان واشخاص حقيقي صاحب صنعت و بهره برداران معادن بيمه مشاغل ازاد وبيمه اختياري در خصوص كساني ميباشد كه بعللي ازعلتهاي مندرج درقانون بيمه هاي اجتماعي ازرديف بيمه شدگان خارج شده يابشوند مي توانند بيمه خود رابصورت اختياري ادامه دهند .