در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام
من در تاریخ 8 فروردین در جاده با خودروی پرایدی که بین دو جاده پارک کرده بود و یک سرنشین داشت تصادف جرحی داشتم. سرنشین ماشین به بیمارستان منتقل شده و در تاریخ 10 فروردین مرخص شدند. اما هنوز مورد بازجويي قرار نگرفته اند و همسر ایشان پیگیر همه مسایل هستند.

زمانیکه به دادگاه مراجعه کردیم دادیار پرونده دستور داد حتماً سرنشین مجروح بعنوان شاکی مورد بازجويي قرار بگیرد و نامه مراجعه به پزشکی قانونی را به ایشان داد.

 متاسفانه فرد مصدوم بدون مراجعه به پزشکی قانونی و بدون اینکه مورد بازجويي قرار بگیرد به شهر خود بازگشته و از آنجایی که بنده هم مسافر هستم و باید ماشین خود را آزاد کنم بلاتکلیف مانده ام. به بیمه مراجعه کردم و شرکت بیمه گفت جهت پرداخت خسارت حضور هر دو طرف حادثه الزامی است. متاسفانه صدمه دیده همکاری نمیکند چه اقدامی باید انجام دهم که در آینده گرفتار تبعات بیشتری نشوم. لطفاً راهنمایی بفرمایید.
سپاس
1 پاسخ
توسط (2,510 امتیاز)
سلام
درصورتیکه شاکی پرونده از طرف محاکم احضار وجهت اخذ توضیح وانجام تشریفات قانونی حاضر نشود دادگاه بلحاظ عدم حضور شاکی قرار منع پیگیر د صادر مینماید
با تشکر