در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام
در روز 20 شهریور 1395 (در ماه ذیحجه) طبق معمول در راه برگشت از محل کار به منزل 3 نفر از همکارانم در ماشینم مهمان بودند

. در خیابان یادگار امام خودرو جلویی ناگهانی ترمز کرد من از پشت به آن برخورد کردم. همکارم که صندلی جلو نشسته بود چون کمربند نبسته بود سرش به شیشه جلو برخورد کرد و دوقسمت از صورتش (پیشانی و بینی) مجروح شد.

خدا را شکر جراحت درحد خراش در پیشانی و جدا شدن پوست کمتر از 1 سانت در بینی بود. با حضور افسر و از طریق اورژانس به بیمارستان منتقل شد در صحنه تصادف بارها خودم و در بیمارستان هم خودم و هم بستگانم از ایشان و همسرش درخواست کردیم که بدون نگرانی و رودربایستی هرچه صلاح می دانند انجام دهند و از من شکایت کنند ولی ایشان امتناع کردند.

ولی بعد از گذشت بیشتر از 20 روز گفتند که روی بینی گوشت اضافه ایجاد شده و می خواهند از بیمه استفاده کنند. با دادن شماره پرونده و آدرس راهنمایی اش کردم که به دادسرا مراجعه کند.

 بعد از مراجعه و ارائه مدارک لازم در دادسرا گفته بودند که چون رضایت داده امکان استفاده از بیمه نیست، ولی حالا برای من احضاریه با متن نتیجه عدم حضور جلب است در منزل ارسال شده است. و با ضمانت اداری بستگانم از دادسرا برگشتم. گفته اند که دادگاه تشکیل و تعیین دیه می شود.
می خواستم بدانم آیا دیه را بیمه می پردازد؟ یا من خودم باید بپردازم؟
در صورتیکه به پزشکی قانونی مراجعه نکرده باشد دیه چگونه تعیین می شود؟
2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

در صورتی که رضایت داده باشند نه لز شما و نه از بیمه گر می توانن دیه را مطالبه کنند