در دیه و بیمه خودرو توسط (120 امتیاز)
شاکی اینجابب بعلت درد یاشکستگی انگشت4پا بعلت تصادف علیه من شکایت کرده ولی پزشکی قانوی آسیب انگشت1وآسیب رباط مج پا صادر نموده؛ ولی آسیب انگشت4 راتایید نکرده چگونه میتوانم دادگاه راقنع کنم که شاکی تقلب کرده واسیبها در رابطه با تصادف مورد شکایت نبوده(اظهارات شاکی وشاهدان نیز در مورد شکایت وی از درد انگشت 4 موجودمیباشد)
1 پاسخ
توسط (2,510 امتیاز)
باسلام چنانچه نظریه پزشکی قانونی مورد قبول شما نمیباشد با بیان اینکه صدمات وارد قبل حادثه تصادف ایجاد گردیده وموارد اعلامی ازسوی پزشکی قانونی براثر تقلب شاکی غیر واقعی اعلام شده نسبت به نظریه پزشکی قانونی اعتراض نموده باتشکیل کمیسون پزشکی.واقعیت مشخص میشود ودادگاه نیز درصورت اعتراض شما موظف به انجام اقدامات قانونی میباشد