در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
با سلام من ٤٢ سال سن دارم و ٢٢ سال سابقه بيمه كه البته ٣ سال اخرش بيمه بيكارى بوده و چون الان بيمه بيكاريم تمام شده و در شركتى برايم كار گير نمي ايد  خودم را چه بيمه اى كنم و ايا ميتوانم در پنجاه سالگى با ادامه بيمه ام بازنشسته شوم  ممنون اگه راهنماييم كنيد
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام در صورتی شما میتوانید در50سالگی بازنشسته شوید که 30سال سابقه داشته باشید یا اینکه 60سال سن،بالای ده سال سابقه.اما با واریز بیمه به مدت 8سال هم سن شما به 50سال میرسه هم سابقه تان 30سال میشود.وشما میتوانید بیمه اختیاری واریز نمایید