در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام

من دانشجو و متاهل هستم در حال حاضر،

ولي ٩٦/٠٦/٣٠ مشمول هستم و اشتغال به تحصيلم تموم ميشه

ميخاستم راهنماييم كنيد كه چه گونه ميتونم بيمه شم كه بتونم از خدمات درماني و بيمه بازنشستگي استفاده كنم،و بعد كه مشمول شدم اگه نرفتم خدمت بيمم قطع نشه

در صورت امكان حق بيمش هم پايين باشه

شغل خودم الان كارگر ساختموني هستم

با تشكر
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم جناب آقای گلکار سلام.

سال نو بر شما و خانواده محترم تون مبارک.

خدمت شما و همه کسانی که سوالی مثل شما دارن باید عرض کنم که بهترین بیمه درمانی که شما میتونی به رایگان برای خودت و خانواده محترمت ثبت نام کنی،بیمه سلامته،که تا ۹۰٪ پوشش های درمانی تون رو در بیمارستانهای دولتی تحت پوشش قرار میده.

و اما برای بیمه ای که در  هر زمان پوشش داشته باشه براتون،بیمه های زندگی هست که از ماهانه ۳۰،۰۰۰ تومان(سالانه ۳۶۰،۰۰۰ تومن) شروع میشه تا هر چقدر که خود شما توانایی پرداخت حق بیمه شو داشته باشی.

در صورت دریافت به مشاوره رایگان میتونین به تلگرام من پیغام بدین تا بیشتر راهنمایی تون کنم.

بامید دیدار شما