در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام آیا امکان این هست که بصورت یک جا کل هزینه بیمه عمر بصورت 10 ساله و یا 20 سال رو واریز کرد و از مزایای بازنشستگی اون استفاده کرد یا خیر

 ممنونم که بصورت کلی راهنمایی بفرمایید
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام و درود

دوست عزیز در برخی شرکت ها مانند شر کت بیمه کارآفرین امکان واریز یکجای حق بیمه وجود دارد و میتوان بعد از اتمام مدت زمان قرار داد از حقوق مستمری آن استفاده کرد.

اما اگر منظور شما این است که هم اکنون حق بیمه 30 سال را محاسبه کرده و مستمری شما نیز اکنون فعال شود خیر این مسئله ممکن نیست پرداخت مستمری تنها بعد از اتمام مدت قرارداد ( بین 5 تا 30 سال ) می باشد.