در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام من 4/92تصادف کردم تا الان دیه ام پرداخت نکردن جز زیان دیدگان بیمه توسعه هستم میگن بیمه برشکست شده تعهدات بیمه توسعه رو بیمه ایران بعهده گرفته الان پروندم رفت تهران واسه پرداخت گفتن 40 روز بتون زنگ میزنیم شد 6 ماه تا الان کسی بمون زنگ نزد  منم بچه شهرستانم نمیتونم هر روز برم تهران  هر چی زنگ میزنیم کسی جواب نمیده
خواهشا جوابم بدید خسته شدم
مرسی
2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

بله متاسفانه این مشکل خیلی از زیان دیدگان خسارات بیمه توسعه هست و خب طبق مصوب الان دارن خسارات پرونده های سال ۹۲ که کمتر از۲۰ میلیون می باشد پرداخت میکنند و خب بهترین راه  برای اینکار یک اینکه جلب راننده مقصر رو بگیرین دوم هم مراجعه مستقیم به تهران و پیگیر کارتدن بشین و مطمنن اصلا جواب تماس هارو نمیدن