در بیمه بیکاری توسط
با سلام
میخواستم بدونم اگر کسی فقط دوازده ماه سابقه پرداخت حق بیمه بصورت مستمر در یک شرکت را داشته باشه و در زمان پرداخت حق بیمه مجرد بوده باشه و به تازگی متاهل شده باشه بیمه بیکاری تعلق میگیره بهش؟و چه مدت؟
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه دارای یکسال قراداد بوده و قرارداد شما به اتمام رسیده و تمدید نشده باشد می بایستی با مراجعه به واحد بیمه بیکاری اداره کار محل مربوطه به همراه نامه عدم نیاز از سوی کارفرما ، نسبت به برقراری مزایای بیمه بیکاری اقدام نمائید. در صورتیکه کل سابقه بیمه شما یکسال بوده و متاهل می باشید برای شما یکسال بیمه بیکاری تعلق خواهد گرفت.