در سختی کار و مشاغل سخت توسط
باسلام میخواستم اولا از زحمات همه کارشناسان این سایت تشکرکنم که باتمام صبروحوصله پاسخگوی سوالات بیمه شدگان هستند

 وبعدسوالم درموردکارگاه خبازی میباشدکه آیاکارگری به تنهای همراه باکارفرما باعنوان شاطردرنانوایی مشغول به کارهست آیاچون کارگاه زیر10نفرکارگرداردمشمول قانون کارهست وشغل آن یک کارگر جزومشاغل سخت محسوب میشود
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام بله شاطر به عنوان شغل سخت وزیآن محسوب میشود