در سختی کار و مشاغل سخت توسط
باسلام وخسته نباشیدبنده مدت 17سال درقسمت آینه بانی شرکت زمزم مشغول کارم تا یک ماه پیش چنتا از همکاهام که آینه بان بودندباشرایت سخت وزیان آورباز نشیت شدن ولی باوجوداینکه شرات ما درمحیت کارمان داریم هیچ تعقیری نکرده میگویند آینه بانی جزو مشاغل سخت نیست میخواستم بدونم حقیقت داره واگر حقیقت داره سالهایی که کاره آینه بانی جزع مشاغل سخت بوده جزع بیمه سخت وزیانآور محاسبه میشه یاخیر باتشکر فراوان
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
چه کسی این مورد را اعلام نموده است ؟

اگر از عوامل شرکت باشد و سایر افراد نگران نباشید امکان و صحت ندارد اما اگر از طریق کمیته ثبت نام نموده و شغلتان سخت و زیان اور تلقی نشده با داشتن شغلهای مشابه تایید شده از طریق دیوان عدالت اداری میتوانید احقاق حق نمایید

اما به شما دوست عزیز اعلام مینمایم مطالب مطرح شده صحت و موضوعیت ندارد جای نگرانی نمیباشد مشروط بر اینکه قبلا شغل شما سخت و زیان اور بوده باشد باز هم همینگونه میباشد