در حادثه ناشی از کار توسط
پرداخت هزینه بیمارستان علاوه بر دیه برای مصدومی ک در حین کار دچار برق گرفتگی ودرپی آن ایست قلبی-تنفسی گردیده و هم اکنون با گذشت۱۰ماه از وقوع حادثه همچنان در بیمارستان بستری و دارای زندگی نباتی است،بر عهده چه کسی است؟
2 پاسخ
توسط (620 امتیاز)
مسئولیت کیفری حادثه در حین کار با نظریه بازرسان کار ويا کارشناسان براساس رأی قضایی به وعده مقصر یا مقصرین حادثه است.
حسب ماده 95 قانون کار و کار مسئولیت، اجرای مقررات به ضوابط فنی و بهداشتی کار برعهده کارفرماست ویا مسئولین واحدهای موضوع ذکر شده ماده 85قانون خواهد بود.
هر گاه... براثر عدم رعایت مقررات مذکور ازسوي کارفرما یا مسئولین واحد،حادثه ای رخ دهد،تشخیص کارفرما یا مسئول مذکور از نظرکیفری وحقوقی نیز مجازات های مندرج دراين قانون مسئول است.