در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
با سلام
چهار سال در یک کارگاه چاپ تریکو کار کردم وبه جز حقوق ماهی 1/100/000 تومان و یک ماه حقوق به عنوان عیدی پایان سال دریافتی دیگری نداشتم از جمله مرخصی سنوات عیدی کامل بن حق مسکن و بیمه و ساعت کاری ام روزی 10 ساعت بوده
آیا اگر شکایت کنم میتوانم تمام حقوق و مزایای خود را در یافت کنم؟
در ضمن در پایان سال یک رسید کلی مبنی بر اینکه تمامی حقوق خود را دریافت کرده ام به کار فرما داده ام
حقوق دریافتی ام به حال بانکی ریخته شده است
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

کارفرما مکلف به واریز کلیه مزایای ضمن و پایان کارگر می باشد که در صورت قطع رابطه کاری ، می بایست کلیه حقوق و مزایای کارگر را پرداخت نماید و در صورتیکه از شما رسید کلی گرفته باشد و در آن رقم ذکر نشده باشد فاقد اعتبار بوده و مورد تائید مراجع حل اختلاف اداره کار نمی باشدو شما میتوانید با مراجعه به اداره کار محل مربوطه نسبت به ثبت دادخواست علیه کارفرما اقدام نمائید.