در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام  یه سوالی داشتم

 ایا بیمه شدگان تامین اجتماعی  در صنف رانندگان برون شهری جزء مشاغل سخت بحساب میاد؟ و مدت زمان بازنشسته شدن چند سال است؟ ممنون
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام  خیر شغل رانندگان درون شهری وبرون شهری مشاغل عادی محسوب میشوند فقط رانندگان واحدهای درون شهری(اتوبوسهای واحد) جزو مشاغل سخت به حساب میآیند 30سال سابقه با50سال سن یا 60سال سن بالای ده سال سابقه