در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام من درحال حاضر توان پرداخت ماهی ۵۰۰/۰۰ تومانی با ۳۱سال سن برای بیمه عمرمان ایران را دارا هستم قرارداد چندساله ببندم و سالی چند درصد حق بیمه اضافه کنم /

ایا بازنشستگی به صورت مستمری ماهیانه به من تعلق میگیره بعد از چند سال؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،سال نوی شما مبارک باد.

اصولا قرارداد بیمه های زندگی بلند مدت بوده و هدف از خرید آن داشتن پوشش بیمه ای در طول زندگی و داشتن آسایش خاطر از نظر داشتن پوشش های بیمه ای و آرامش خاطر میباشد.

بهترین مدت زمان منعقد نمودن قرارداد بیمه های زندگی،حداکثر زمانی است که شرکت های بیمه بشما اجازه ثبت قرارداد را میدهند.

من جدیدا شنیده ام که بعضی از شرکت های بیمه،مدت زمان قرارداد را درزمان شروع بیمه نامه تا ۵۰ سال هم قبول می نمایند(البته بشرط اینکه مجموع سن بیمه شده و مدت قرارداد از ۷۰ سالگی تجاوز نکند).

این بعقیده من عالی است اگر شرکتی به شما تعهد نماید که تا ۵۰ سال پوشش بیمه ای دهد!!!

شما این اختیار را دارید که بعد از سال دهم [که اندوخته(سود) بیمه نامه بیشتر از مجموع پرداختی حق بیمه های شما طی این سالهاست] در صورتی که خواستین بیمه نامه تون رو بازخرید نموده،اقدام به دریافت کلیه سودهای بیمه نامه نمایید.

شما میتونین افزایش سالانه حق بیمه تون رو بین ۱۰٪ الی ۱۵٪ در هر سال افزایش بدین و حداکثر آن نیز در هر سال تا ۲۵٪ میباشد.

(ضمنا میزان افزایش حق بیمه باید متناسب با میزان درآمد و توان پرداخت شما در سالهای آتی نیز باشد،که در هر صورت شما در هر سال بیمه ای میتونی این مبلغ رو کمتر و یا بیشتر از اون چیزی که در قرارداد اولیه آمده نیز بپردازی).
بهترین زمان برای دریافت مستمری بین سال ۲۰ الی ۳۰ بوده که در این زمان اندوخته بیمه نامه تان بهترین میزان از نظر بازگشت سرمایه،پس انداز و تبدیل آن به مستمری می باشد.

ذکر این نکته مهم در عقد قرارداد های بیمه های زندگی بسیار حایز اهمیت می باشد:

مدت زمان انعقاد قرارداد با شرکت بیمه،اگر بفرض ۱۰ سال باشد،در صورتیکه مثلا در سال سوم بیمه نامه،سلامتی بیمه شده به خطر بیفتد( مثلا دچار سرطان شود،یا دچار ازکارافتادگی گردد و امثالهم)،در آن زمان شرکت بیمه تقاضای شما را برای افزایش مدت زمان قرارداد بیش از همان ۱۰ سالی که قرارداد منعقد نموده اید نخواهد پذیرفت!!!

پس به صلاح شماست که قرارداد را با حداکثر مدت زمانی که شرکت بیمه بشما اجازه میدهد منعقد نموده و از سال دهم به بعد،هر زمانی که خواستین نسبت به فسخ آن میتونین اقدام کنین(شاید،و حتما در سال دهم و نزدیک به پایان سال دهم از فسخ آن خود به خود منصرف خواهید گردید)!!!