در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
ایا بخاطر افزایش.دیه نیاز به الحاقیه در بیمه های مهندسی یا مسولیت هست
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام و درود

دوست عزیز در بیشتر بیمه های مسئولیت و مهندسی بندی جهت افزایش نرخ دیه وجود دارد که بیمه گذار در هنگام تکمیل فرم می تواند این بند را نیز تکمیل و در همان ابتدا میزان افزایش نرخ دیه را پیش بینی و در بیمه نامه خود این بند را وارد کند.

در صورتی که در بیمه نامه ی شرکتی این مسئله عنوان نشده و یا بیمه گذار در هنگام تهیه بیمه نامه این بخش را تقاضا نکرده باشد می تواند در سال جدید با توجه به افزایش دیه و پرداخت مابه التفاوت نرخ میزان دیه خود را با یک الحاقیه به روز نماید.