در دیه و بیمه خودرو توسط (1,110 امتیاز)
آیا مبلغ دیه بسته به سن کاهش یا افزایش می یابد
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز میزان سن فرد متوفی در مقدار دیه تاثیری نخواهد داشت به خاطر داشته باشید میزان دیه برای جنین بر اساس ماده 716 قانون مجازات اسلامی و با توجه و مرحله رشد جنین دیه پرداخت میشود .
ماده 716- دیه سقط جنین به ترتیب ذیل است:
الف- نطفه ای که در رحم مستقر شده است، دو صدم دیه کامل
ب- علقه که در آن جنین به صورت خون بسته درمی آید، چهار صدم دیه کامل
پ- مضغه که در آن جنین به صورت توده گوشتی در میآید، شش صدم دیه کامل
ت- عظام که در آن جنین به صورت استخوان درآمده لکن هنوز گوشت روییده نشده است، هشت صدم دیه کامل
ث- جنینی که گوشت و استخوان بندی آن تمام شده ولی روح در آن دمیده نشده است یک دهم دیه کامل
ج- دیه جنینی که روح در آن دمیده شده است اگر پسر باشد، دیه کامل و اگر دختر باشد نصف آن و اگر مشتبه باشد، سه چهارم دیه کامل

و بعد از این مدت مقدار دیه در تمام سنین ثابت خواهد بود.