در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
سلام من برای صندوق بیمه محصولات کشاورزی کار میکنم که هر ساله مع الواسط بانک کشاورزی یک قرارداد کارمزدی با من میبندد و در آن کلیه شرایط یک طرفه هس حتی نوشته حق بیمه با من میباشه آیا شکایت کنم میتوانم سنوات گذشته و بیمه رو از اونا بگیرم ممنون
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

 به استناد ماده 148 قانون کار ، کارفرما مکلف به واریز حق بیمه کارگر می باشد . در صورت توافق خارج از قانون کار ، توافق از نظر مراجع حل اختلاف باطل و قابل استناد نمی باشد.