در بازنشستگی و مستمری توسط
فرزند پسر مجردی که پدرش 6 سال پیش فوت کرده و مادرش حقوق بازنشسگی را میگیرد اگر مادر فوت کند بازنشستگی پدر شامل حال ان پسر میشود و اگر بشود تا چه سن و ...
سپاس
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام چنانچه پسر به سن 18سال برسد از کفالت پدر خارج میشود مگر اینکه دانشجو باشد وبانامه معرفی به تحصیل تحت تکفل پدر تا پایان تحصیلات باشداما اگر بخواهد حقوق پدر ومادر روبگیرد بایستی از نظر کمیسیون پزشکی از کارافتاده تلقی بشود