در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (110 امتیاز)
سلام دوستان خسته نباشید
من به یک مورد برخوردم که یک کارفرمای یک کارگاه درب و پنجره سازی و جوشکاری و... میخواد کارگراشو بیمه کنه به نظر شما بیمه عمر براشون مفیدتره یا بیمه مسئولیت مدنی با توجه به این که دو کارگر بیشتر هم نداره؟؟؟(اگر امکانش هست با جزئیات مقایسه کنید
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،سال نوی شما مبارک باد.

از نظر فنی طرح سوال شما یک ایراد کلی داره.

بیمه مسولیت مدنی،بیمه ای است که رافع مسولیت های صاحب کار در قبال کارگران می باشد چه در داخل کارگاه،چه خارج از کارگاه(اگر بواسطه نوع فعالیت،پرسنل مجبور به ترک محل کار و ادامه کار در محل دیگری باشند).

بیمه عمر دارای پوشش هایی است که آن پوشش ها در ۲۴ ساعت شبانه روز و حتی با خروج افراد از محل کار و یا حتی  کشور و بواسطه اعلام به شرکت بیمه، از نظر پرداخت خسارت یا غرامت هیچگونه محدودیتی ندارد.

لکن،اگر کارگری در مورد اتفاق در هنگام کار و بواسطه اشتغال در کارگاهی،بخواهد از بیمه عمر استفاده نماید،شرکت بیمه به نیابت از بیمه شده(و پس از پرداخت غرامت به بیمه شده) می تواند از صاحب کار شکایت نموده و خسارت پرداختی را از کارفرما  بازپس گیرد.

در کل اگر کارفرمایی نظر به بیمه نمودن افراد کارگاه داشته باشد،بیمه مسولیت در درجه اول و بیمه عمر در درجه دوم قراردارد.

ضمن اینکه اگر کارفرما شخصی مدیر و بادرایت باشد،میتواند با توافق با پرسنل،تمام یا قسمتی از سنوات پرسنل خود را بصورت بیمه عمر و در انتهای هر سال به شرکت بیمه پرداخت نموده و در بهترین حالت ممکن،در پرداخت حق بیمه عمر پرسنل مشارکت نموده و از سود تضمینی و سود مشارکت در منافع بیمه نامه،بمیزان سهم پرداختی حق بیمه بهره برداری نماید.( دریافت وام بدون نیاز به ضامن،در عرض ۱۰ روز کاری،با بازپرداخت ۳ ساله و بدون تحت تاثیر قرار گرفتن پوشش ها و دیگر مزایای بیمه نامه!!!).