در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط

سلام. خسته نباشید. چندتا سوال داشتم خدمتتون.

  1. آیا به کار افتادگی جزئی(45٪)عیدی و پاداش تعلق میگیرد یا ن؟؟
  2. آیا در کار افتادگی جزئی در اثر حادثه کار سال به سال حقوق بیشتر میشود
  3. چگونه حقوق کار افتادگی جزئی مشخص میشود و مبلغش حدودا چقدر است؟

ممنون میشم جواب دهید

باتشکر از  مدیرسایت بید برگ

ادمین: لطفا سوالات خود را به صورت جداگانه مطرح نمایید.

1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام به کارافتاده جزیی عیدی وپاداش تعلق نمیگیرد2-براساس افزایش حقوق که اضافه میشود به این مبلغ هم اضافه میشود3-براساس درصدی که در کمیسیون مشخص میشود این مبلغ مشخص میگردد