باز هستیم
مشاوره بیمه یا اداره کار
021-91023784
واتساپ
0 امتیاز
703 بازدید
در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (328,530 امتیاز)

چه تضمینی هست که ده سال دیگه که من میخوام بازنشسته بشم ، وضعیت بیمه ایران پابرجا باشه و بازنشستگی من با مشکل مواجه نشه ؟ چون قوانین مملکت ما ثبات و قوام زیادی نداره و هر روز یک قانون جدید تصویب میشه و قوانین قبلی عوض میشه

2 پاسخ
0 امتیاز
توسط (33,930 امتیاز)
ویرایش شده توسط

با سلام و درود

دوست عزیز

 در بیمه های عمر برخلاف رشته بیمه ای های دیگر 40 درصد از حق بیمه پرداختی شما به بیمه مرکزی و بیمه اتکایی پرداخت می شود این مسئله موجب شده تا بیمه نامه ی شما پشتوانه ای محکم تر داشته باشد چرا که در صورت ورشکستگی شرکت بیمه ، بیمه ی مرکزی به وسیله ی همین 40 درصد قرارداد بیمه ای شما را ادامه داده و در انتهای قرارداد شما سود و مستمری خود را خواهید داشت.حال برخی شرکت های بیمه ای دارای بیمه اتکایی داخلی و برخی مانند بیمه کارآفرین هم بیمه اتکایی داخلی داشته و هم بیمه اتکایی اروپایی دارند.

با تشکر از شما


با احترام
برای دریافت مشاوره بیمه اینجا کلیک کنید
0 امتیاز
توسط (630 امتیاز)
باسلام
یکی از سوالات مهم و اساسی که مشتریان بیمه های عمر در باره ضمانت اجرایی این بیمه نامه می پرسند این است که «اگر شرکت بیمه تا ۲۰ سال آینده ورشکسته شود یا به هرصورت وجود نداشته باشد تکلیف بیمه نامه من چه خواهد شد؟!»

 در این مطلب با ارائه آیین نامه ها و ماده های قانونی بیمه مرکزی ایران سعی می کنیم پاسخی جامع و کامل به این سوال بدهیم.
 ماده ۳۷ قانون بیمه مرکزی
ثبت هر مؤسسه بیمه در کشور ایران موکول به ارائه پروانه تأسیس که از طرف بیمه مرکزى ج.ا.ا صادر می شود خواهد بود. همچنین ثبت هرگونه تغییرات بعدى در اساسنامه و میزان سرمایه و سهام مؤسسات بیمه‏ اى که به ثبت رسیده باشند، موکول به ارائه موافقت بیمه مرکزى ج.ا.ا می باشد.
⚠️ (این ماده قانونی نشان می دهد که تمامی شرکتهای بیمه خصوصی و دولتی، تحت نظارت مستقیم بیمه مرکزی ج.ا.ا هستند و ثبت و تأسیس آنها فقط از کانال بیمه مرکزی ممکن است.)
 ماده ۶۰ قانون بیمه مرکزی
اموال شرکتهای بیمه همچنین ودایع مذکور در مواد ۳۶ و ۴۶ قانون تأسیس بیمه و بیمه گری، تضمین حقوق و مطالبات بیمه‏ گذاران، بیمه‏ شدگان و صاحبان حقوق آنان است و درصورت انحلال یا ورشکستگى یک شرکت بیمه، بیمه‏ گذاران و بیمه‏ شدگان و صاحبان حقوق آنان نسبت به سایر بستانکاران، حق تقدم دارند. در میان رشته‏ هاى مختلف بیمه، حق تقدم با بیمه عمر است. شرکتهای بیمه نمی توانند بدون موافقت قبلى بیمه مرکزى ج.ا.ا، اموال خود را صلح حقوق نمایند و یا به رهن واگذار کنند و یا موضوع هر نوع معامله با حق استرداد قرار دهند.
⚠️ (این ماده قانونی نشان می دهد که درصورت انحلال یا ورشکستگى یک شرکت بیمه تعهدات بیمه نامه ها به عهده بیمه مرکزی می باشد. این ماده نیز به این مطلب اشاره دارد که درصورت ورشکستگی یک شرکت بیمه، حق و حقوق بیمه گذاران عمر، در رأس تمامی بدهکاری های آن شرکت قرار دارد و شرکت ورشکسته، قبل از تسویه هرگونه بدهی “حتی بدهی به دولت یا بدهی به بانکها یا بدهی به کسانیکه از آن شرکت چک یا سفته یا هرگونه اوراق بدهی آور دیگری دارند” تقدم دارد.)
 ماده ۷۱ قانون بیمه مرکزی
کلیه شرکتهای بیمه که در ایران فعالیت می نمایند باید ۵۰% در رشته بیمه‏ هاى زندگى (شامل بیمه عمر وتامین آتیه ) و ۲۵% در سایر رشته‏ ها از معاملات بیمه‏ اى مستقیم خود را نزد بیمه مرکزى ج.ا.ا بیمه اتکایى نمایند.
⚠️ (این ماده قانونی نشان می دهد که ۵۰% از حق‌بیمه‌های رشته عمر که یک شرکت بیمه از بیمه‌گذاران خود دریافت می‌کند، مستقیماً به حساب بیمه مرکزی ج.ا.ا واریز می‌شود. درقبال ۵۰ درصدی که بیمه مرکزی دریافت می کند، مکلف است تا درصورت متضررشدن یک شرکت بیمه، به نسبت حق بیمه های دریافتی، به صورت اتکایی عمل نموده و تا سهمی مشخص از ضرر و زیان را جبران کرده تا از ورشکستگی شرکت بیمه مزبور جلوگیری نماید.)

با احترام
برای دریافت مشاوره بیمه اینجا کلیک کنید

مشاوره های مشابه

مشاوره رایگان
0 امتیاز
2 پاسخ 664 بازدید
سوال شده مرداد 8, 2017 در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط سعیدی پور (140 امتیاز)
0 امتیاز
3 پاسخ 5,452 بازدید
+1 امتیاز
3 پاسخ 1,106 بازدید
+1 امتیاز
1 پاسخ 884 بازدید
+1 امتیاز
2 پاسخ 1,148 بازدید
+1 امتیاز
1 پاسخ 1,021 بازدید
0 امتیاز
1 پاسخ 522 بازدید
تماس با بیدبرگ
درباره بیدبرگ
قوانین بیدبرگ

.
.
...