در دیه و بیمه خودرو توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
از چه تاريخي ديگر ماشين بيمه بدنه نمي شود ؟
2 پاسخ
توسط (3,100 امتیاز)

بهترین پاسخ

با عرض سلام

معمولا خودروهای با تاریخ تولید بالای 20 سال ساخت تحت پوشش بیمه نامه بدنه قرار نمیگیرند . ولی با توجه به سیاست های شرکت های مختلف قوانین درون شرکتی برای عدم صدور بیمه نامه بدنه وجود دارد مانند بیمه ایران که خودروی پراید با تاریخ تولید بیشتر از 15 سال ساخت را تحت پوشش قرار نمی دهد و یا خودروهای از رده خارج شده که دیگر تولید نمی شوند مانند پیکان و یا وانت پیکان با تاریخ تولید بیشتر از 10 سال ساخت .

 جهت دریافت اطلاعات تکمیلی در مورد خودروهایی که تحت پوشش بیمه نامه بدنه قرار نمی گیرند با ما تماس بگیرید .