در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام ضمن عرض تبریک سال نو می خواستم بپرسم

 آیا برای راننده مسبب حادثه نقص عضو تعلق میگیرد علی رغم اینکه نمی تواند از خودش در مراجع قضایی شکایت کند

منظورم این است که راننده با توجه به اینکه نمی تواند از خودش به عنوان مقصر حادثه شکایت کند آیا می تواند از دیه نقص عضو استفاده کند؟ ممنون
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

بله کامل تعلق خواهد گرفت وبله دقیقا نمیشه از خودش شکایت کن ولی توی پاسگاه درخواست اسنفاده از بیمه شخص ثالث خودرا انجام میدهد و گلانتری ایشون رو به پزشکی قانونی معرفی خواهد کرد و توی دادگاه از ادن طرف براشون یک منع تعقیب صادر خواهد شد و پرونده بسته خواهد شد ولی با نهایی شدن نظر پزشکی قانونی و اون رای دادگاه (منع تعقیب)بیمه گر ملزم به جبران خسارات می باشد