در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (360 امتیاز)
با سلام مزد مبنا بنده در سال 95 1/200/000تومان بود می خواستم بدانم مزد مبنا بنده در سال 96
با توجه به افزایش حقوق ها چقدر است درضمن بنده دارای گروه 5 طرح طبقه بندی مشاغل میباشم
1 پاسخ
توسط (1,780 امتیاز)

با سلام

حداقل دستمزد کارگران برای سال 96با افزایش 14.5 درصدی به رقم 9/299/310 ریال (حدودا 930 هزار تومان) برای ماه های 30 روز رسید اما برای سایر سطوح افزایش 12 درصدی بعلاوه 6/768 ریال مورد تصویب شورای عالی کار قرار گرفت.

در راستای مصوبه شورایعالی کار، سایر سطوح مزدی از ابتدای سال 96 به میزان 12 درصد آخرین مزد(ثابت یا مبنا موضوع ماده 36 قانون کار) سال 95 به اضافه روزانه 6/768 ریال(شش هزار و هفتصد و شصت و هشت ریال) افزایش می‌یابد.

با اعمال افزایش این بند مزد شغل کارگران مشمول طرح‌های طبقه‌بندی مشاغل مصوب وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نیز مزد ثابت سایر کارگران نباید از مبلغ روزانه 309/977 ریال (سیصد و نه هزار و نهصد و هفتاد و هفت ریال) بند 1 کمتر باشد.