در پرداخت حق بیمه توسط
باسلام بنده برای سه ماه درخواست کرده بودم که تاتاریخ 1/1/96مهلت داشتم بنده29/12/95پرداخت کردم حالاتوسیستم میزنه پرداخت نشده خارج ازمهلت منم پرداخت کردم فیش هم دارم از عابر بانک رفاه حالا بیمه من قطع میشه یا نه ممنون میشم پاسخ بدین
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام چنانچه درتاریخ معین تا روز مشخص شده واریز کردید با مراجعه به واحد حسابداری همان شعبه مشکل حل خواهد شد وبیمه شما قطع نمیشود