در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام, من با ماشین خود تو چاله ای که توسط امور اب کنده شده بود افتادم خودم وسرنشینم مجروح شدیم کارشناس تصادف منو هشتاد درصد مقصر زده و بخاطر اینکه پیمانکار امور اب دادگاه نمیاد مراحل دادرسی و رای دادگاه به طول انجامیده, الان من برا هشتاد درصدی که خودم مقصرم بخوام از بیمه شخص ثالث خودم استفاده کنم ایا باید منتظر رای دادگاه بمونم؟
بیمه نامه مربوط به برج شش و تصادف در برج هشت نود وپنج اتفاق افتاده بعد از تصویب قانون جدید بوده
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

شما با اعلام خسارات به بیمه و ارائه مدارکی همچون کروکی گزارش پاسگاه و برگه پزشکی قانونی.....تشکیل پرونده دهید و نسبت به دریافت دیه خود اقدام کنید

طبق قانون جدید اون سهم۲۰ درصدی کارفرمارو هم بیمه گر بابد پرداخت نماید و بعدا از اون شخص ریکاوری کند