در هدیه ازدواج توسط
سلام اینجانب تمام شرایط دریافت کمک هزینه ازدواج را دارم، فقط موضوع شرط اول (5 سال قبل از ازدواج حداقل 720 روز سابقه کار و پرداخت حق بیمه) برای اینجانب اینگونه صدق میکند که بیش از 1 سال و نیم از این 720 روز حق بیمه اینجانب در شعبه 1 عسلویه پرداخت گردیده است و کمتر از 6 ماه از حق بیمه اینجانب از این 720 روز در شعبه 22 تهران پرداخت گردیده است، همچنین لازم به ذکر است در تاریخ وقوع عقد حق بیمه اینجانب در شعبه 22 تهران پرداخت گردیده است، حال اینجانب برای دریافت این کمک هزنیه باید به کدام شعبه مراجعه نمایم؟
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

می بایست به شعبه 22 تهران مراجعه و در ابتدا فرم درخواست سابقه را تکمیل نمایید تا کل سوابق شما در شعبه فعلی تجمیع گردد ( اگر این کار را قبلا انجام نداده باشید)

پس از تجمیع سوابق با ارائه مدارک می توانید هدیه ازدواج را دریافت نمایید