در هدیه ازدواج توسط
آیا تامین اجتماعی به زوج های جوان یک میلیون و ششصد هزار تومان 1600000 هدیه ازدواج می دهد
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)

با سلام

درصورتی که حائز شرایط دریافت کمک ازدواج باشید ، هدیه مذکور بر مبنای میانگین دو سال آخر قبل از ازدواج محاسبه و پرداخت می شود و حداقل آن در سال 95 برابر با 8121660 ریال می باشد و با توجه به دستمزد شما می تواند بالاتر از این مبلغ نیز باشد

شرایط احراز:

شرایط پرداخت:

1-بیمه شده طی 5سال قبل از تاریخ ازدواج ،حداقل به مدت 720روز سابقه کار داشته باشدوحق بیمه این مدت را پرداخته باشد.

2-در تاریخ ازدواج رابطه استخدامی بیمه شده با کارفرما قطع نشده باشد.

3-ازدواج اول باشد.

4-ازدواج دایم بوده ودر دفتر رسمی ثبت شده باشد.

مبلغ کمک هزینه ازدواج برابر با یک ماه متوسط حقوق یا مزد(میانگین دو سال) بیمه شده است.