در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط
سلام
تشکر بابت سامانه مفیدی که راه اندازه کرده اید
من‌ تلگرام و اینستاگرام صفحه دارم ولی تا بحال بازخورد خوبی نگرفتم
می خواستم یک وب‌سایت برای فروش بیمه راه اندازی کنم
آیا این کار‌ باعث فروش بیشتر بیمه می‌شود
2 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
با سلام

دوست عزیز صرفا داشتن وب سایت یا کانال تلگرام هیچ تضمینی برای افزایش فروش ایجاد نمیکند و این در حالی است که باید زمان زیادی صرف به روزرسانی و ارائه مطالب مفید و جدید بکنید ولی در پایان باید عرض کنم که افراد زیادی هستند که از طریق سایت موفق هستند و این برای شما هم ممکنه به شرطی که از روشهای نوین بازاریابی استفاده کنید