در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (110 امتیاز)
با سلام،
من قبلا بیمه مشاغل ازاد برای خودم می ریختم که الان جایی مشغول به کار شده ام و برای اینکه لیست بیمه رد کنن گفتن باید برم شعبه و درخواست بدم که بیمه مشاغل ازاد رو قطع کنن.اولا آیا واقعا نیازی به این کار می باشد؟
دوما در صورت نیاز امکان مراجعه به شعبه تا یکماه اینده برای من مقدور نمی باشد آیا امکان قطع کردن بیمه از طریق سامانه اینترنتی بیمه و یا تلفنی موجود می باشد یا خیر؟
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

در سیستم کنونی که به تازگی راه اندازی شده ، در صورتی که شما از سایر شعب بیمه می شوید می بایست ارتباط بیمه ای با شعبه فعلی قطع گردد،

در این مواقع سیستم به صورت خودکار مغایرتی به شعبه مقصد ( بیمه ای که مشاغل آزاد هستید) می فرستد که شما می توانید وجود مغایرت را از شعبه مقصد پیگیر شوید تا بیمه شما را مختومه نمایند