در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
سلام تیر ماه از کارفرما بابت ندادن 5ماه حقوق و بیمه نکردن 4 سال شکایت کردم اما بعداز حکم هیات تشخیص اداره تعاون وکار اجتماعی کرج توافق کردیم حقوق مانده من را بدون بیمه بدهد ومن اشتباه کردم و رضایت محزری یا دفتر اسناد دادم اما بعد یک سوم حقوق را داد وبصورت خورد خورد وبصورت کارت به کارت وباقی رانمیدهد ایا میشود کاری کرد یا به خاطر رضایت نامه کاری نمیتوانم انجام بدهم ممنون میشم جواب دهید
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
کارگر بابت حقوق ومزایای خود میتواند رضایت دهد ولی موضوع حق بیمه قابل توافق نیست.بنابراین بابت حقوق ومزایا با توجه به اعلام رضایت در محضر کار سختی در پیش خواهید داشت.ولی بابت حق بیمه میتوانید در اداره کار طرح دعوی نمایید.