در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
با عرض سلام و خسته نباشید
یکی از اشنا هامون تصادف کرده که درشت نی و نازک نی پای چپ شکسته بود (از نوع خرد شدگی)
در دادنامه که صادر شده براش نوشته
دو فقره چهار پنجم از یک سوم از یک دوم  دیه کامل مرد مسلمان برای خورد شدگی درشت نی و نازک نی و 8 درصد دیه کامل برای شکستگی درشت نی چپ و 4 درصد ارش

 میخواستم بدونم که 8 درصد بابت شکستگی چیه مگه تو بالا دو فقره که نوشتن برای شکستگی حساب نمیشه ایا برای همه شکستگی های خرد شدگی اینطور رای میدن تو دادگاه ؟؟
ممنون از سایت خوبتون خسته نباشید
1 پاسخ
توسط (2,510 امتیاز)
سلام تعین مقدار جراحات بعهده پزشکی قانونی دادگاه باتوجه به نظریه پزشکی قانونی اقدام به صدور رای مینماید شاکی در صورت اعتراض به حکم و نظریه پزشکی قانونی به حکم دادگاه اعتراض وتقاضای کمیسیون پزشکی نماید