در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام
دیه خرد شدگی شانه و در رفتگی و پاره شدن یکی از عصب های اصلی بازوی چپ (نظریه پزشک معالج از کار افتادگی) چقدر میباشد؟؟
ممنون
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
مرجع قانونی تعیین شدت و میزان ازکارافتادگی و نقص عضو، پزشکی قانونی است و مراجع قضایی بر اساس این نظریه است که حکم صادر می کنند و درصد دیه را مشخص می کنند.

بسته تشخیص پزشکس قاونوی، ممکن است درصد دیه با آنچه که شما تصور می کنید، متفاوت باشد.