در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام
پدر بنده با خودرو با یک موتور تصادف کرده که منجر به فوت راکب موتور شده است
در این تصادف هرکدام از طرفین 50 در صد مقصر شناخته شده اند، تا اونجا که من میدونم در این شرایط بیمه فقط نصف خسارت (که در اینجا دیه است)طرف مقابل رو پرداخت میکنه، سوال من اینکه نصف مابقی دیه یه عهده چه کسی است؟ پدرم باید از جیب خودش پرداخت کنه یا اینکه بعهده طرف مقابل (راننده موتور که فوت شده و بیمه نامه هم نداشته) هستش؟

واضحتر بگم منظورم اینه که آیا دادگاه پدرم رو به پرداخت دیه کامل محکوم میکنه و بیمه فقط نصف اون رو پرداخت میکنه و بقیه رو باید از جیب خود مون بدیم یا  اینکه دادگاه پدرم رو فقط به پرداخت نصف دیه محکوم میکنه که توسط بیمه پرداخت میشه؟؟؟
ممنون از پاسخگویی شما
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

بیمه گر به میزان سهم تقصیر پدر شما نسبت به جبران خسارات مسولیت دارد و مابقی دیه اون متوفی در صورتی که بیمه و گواهی نامه داشته بلشد از  قسمت بیمه حوادث راننده جبران خواهد شد و در صورتی که هم بیمه یا گواهی نامه نداشته باشد حبران نخواهد شد و شما نیز تکلیفی برای پرداخت ندارید