در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
در بیمه تامین اجتماعی هزينه كفن و دفن به کدام افراد پرداخت نمی شود ؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)

هزينه كفن و دفن به افراد زیر قابل پرداخت "نمی باشد" :

  1. بیمه شدگان حرف و مشاغل آزاد
  2.  بیمه شدگان شاغل در کار کارگاههای دارای قرارداد واگذاری ١%و ٧% وجوه مبنای کسر حق بیمه که پرداخت این تعهد به عهده کارفرما گذاشته شده است.
  3.  مستمری بگیران بازنشسته واز کار افتادگان کلی که مشمول پرداخت حق سرانه درمان می باشند .
  4.  کارکنان شرکت ها و موسسات دولتی مشمول قانون تامین اجتماعی که تابع نظام هماهنگ پرداخت حقوق می باشند و موسسه آنان به استناد قانون ((پرداخت پاداش خدمت و بخشی از هزینه های ضروری به کارکنان دولت)) و اصلاحیه آن مکلف به پرداخت هزینه کفن ودفن کارکنان خود می باشند .