در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
خرید بیمه تامین اجتماعی  را لطفا توصیح دهید
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام منظور از خرید بیمه چه می باشد ؟

در بیمه تامین اجتماعی جز در موارد خاص خرید سوابق بیمه وجود ندارد

در زمینه ثبت نام بیمه تامین اجتماعی به صورت خویش فرما انواع مختلفی وجود دارد مانند بیمه اختیاری بیمه کارگران ساختمانی بیمه قالی بافی و... که بسته به شغل شما و شرایط  متفاوت می باشد

اطلاعات تکمیلی در :

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری