در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (109,850 امتیاز)
آیا کارگران خارجی شاغل در ایران نیز مشمول قانون کار هستند ؟در صورت تسری شمول مقررات قانون کار به آنان آیا تفاوتی بین آنها و کارگران ایرانی به لحاظ استفاده از مزایای مقرره وجود دارد؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

 کارگران خارجی دارای پروانه کار شاغل در ایران که مشمول مقررات استخدامی دیگری نباشند همانند کارگران شاغل ایرانی در مدت اعتبار پروانه کارشان مشمول قانون کار شناخته شده و از مزایای مقرر در این قانون به جز مواردی که قانونا مستثنی شده باشد برخوردارخواهند بود. اشتغال به کار اتباع بیگانه بدون داشتن پروانه کار معتبر ممنوعیت داشته و تخلف از آن موجب مجازات مقرر در ماده 181قانون کار می باشد.