در سایر توسط

سلام

ممنون میشم راهنماییم کنید

عوامل نا آگاهی مردم از بیمه

2 پاسخ
توسط (109,450 امتیاز)

با احترام
توسط (3,100 امتیاز)

سلام

متاسفانه در کشور ایران بدلیل عدم آگاهی از شرایط و قوانین بیمه ای عده زیادی متضرر می گردند این عدم آگاهی ناشی از عدم تبلیغات مناسب و عدم فرهنگ سازی بیمه هم از سوی دولت و هم از سوی شرکت های بیمه ای می باشد . اکثر نمایندگان بیمه هم برنامه ریزی برای تبلیغ ندارند و گاهی بصورت دوره ای تبلیغاتی انجام میدهند که آن هم بیشتر تبلیغ دفتر نمایندگی است تا رشته بیمه ای .

در هنگام خرید بیمه نامه بیمه گران بیشتر بفکر فروش بیمه هستند تا اطلاع رسانی و بیمه گذاران هم بعد از صدور بیمه نامه شرایط عمومی و خصوصی بیمه نامه را مطالعه نمی کنند .

 نمایندگانی هم که مایل به تبلیغات گسترده مانند صدا و سیما هستند بدلیل قوانین بیمه مبنی بر اینکه فقط شرکت های بیمه می توانند تبلیغات رسانه ای داشته باشند از این نوع تبلیغ محرومند .

 در یک جمع بندی کلی عدم فرهنگ سازی و تبلیغات مناسب و عدم اطلاع رسانی فروشندگان بیمه و مطالعه نکردن شرایط عمومی و خصوصی بیمه نامه توسط بیمه گذاران در کشور دلیل نا آگاهی مردم از قوانین و مقررات بیمه می باشد .