در دیه و بیمه خودرو توسط (120 امتیاز)
سلام بنده و خانمم در حادثه ای بعنوان سرنشین ماشینی که واژگونی گشته زخمی و متضرر شدیم ولی متاسفانه ماشین بیمه ی شخص ثالث ندارد ایا راهی برای جبران خسارت ما هست لطفا راهنمایی بفرمایید
2 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

با مراجعه به دادگستری و طرح دعوا و مدارک مورد نیاز می توانید علیه راننده مقصر طرح دعوا نموده و موارد را تا رای دادگاه ادامه دهید.