در بیمه بیکاری توسط (190 امتیاز)
با سلام بنده در شرکتی با ماشین مشغول به کار بوده ام قرارداد ما البته دو نسخه ای عنوانش قرارداد خود پیمانکاری میباشد

الان که برای بیمه بیکاری اقدام کردم میگن تعلق نمیگیره چون خود پیمانکاری بوده آیا فقط عنوان قرار داد اهمیت داره یا اصل قضیه که هیچ فرقی با جاهای دیگر از نظر رابطه کارگر و کارفرما نداره

به رحال من بخاطر چیزای دیگه و مطالبات قانونین شکایت کردم آیا میتونم از طریق رای دادگاه واسه بیمه بیکاری اقدام کنم متشکرم؟؟؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام سوال شما کاملا مفهوم نمیباشد لیکن  بایستی با توجه به قوانین کار در اداره کار شما رو به تامین اجتماعی جهت برقراری معرفی نماید اما شما آخرین کارگاه که کار میکردید حداقل باید یکسال پرداخت بیمه در آن کارگاه داشته باشید