در بیمه بیکاری توسط (140 امتیاز)
سلام
بنده مدتی باشخصی قرارداد یک ساله دارم که روبه اتمام میباشدباتوجه به اینکه بصورت کارمزدی کارمیکنم ودریافتی بالای دارم برای دریافت بیمه بیکاری میتوانم حداکثر حق بیمه رو واریزکنم تااز بیمه بیکاری حداکثری استفاده نمایم
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
اگر از ابتدای قرارداد بدین صورت پرداخت می کردید که مشکلی ندارد

ولی اگر به یکباره افزایش دهید بررسی شده و جلوگیری خواهد شد

ضمنا حقوق بیکاری بر مبنای 55 درصد میانگین دستمزد به اضافه 10 درصد حداقل دستمزد برای افراد تحت تکفل ( تا 4 نفر) محاسبه می شود