در بیمه روستایی و عشایر توسط (120 امتیاز)
سلام و خسته نباشید،
یکی از اقوام ما شوهرش خودکشی کرده و خودش را به دار آویخته و فوت کرده ، حال این شخص متوفا یک روستایی است که بیمه بانک کشاورزی بوده، به مدت 6_7 سال ،
آیا بیمه به بازماندگان و خانواده این شخص مستمری بیمه پرداخت می کند؟
گویا از طرف بیمه گفته اند که برای کسانی که خودکشی کرده اند بیمه تعلق نمی گیرد. آیا راه حلی برای این کار هست تا بتوانند از بیمه مستمری دریافت کنند؟
و اگر هیچ راهی نیست ، آیا می توانند حداقل همان پول هایی که برای بیمه ظرف این چند سال پرداخت کرده اند را پس بگیرند؟
خیلی ممنون، امیدوارم که یک راه حلی باشه.
سپاسگزارم.
1 پاسخ
توسط (5,680 امتیاز)
بله همین طور است وجه پرداختی قابل استرداد نمی باشد