در بیمه روستایی و عشایر توسط (100 امتیاز)
با سلام.

پدرم دو سال است که بیمه عشایری شده و ۵۵ سال سن دارد او ۵ سال هم سابقه بیمه تامین اجتماعی دارد حال میخوام بپرسم آیا ۵ سال سابقه تامین اجتماعی هم از ۱۵ سال سابقه لازم برای بازنشستگی عشایری کسر میشه؟؟یعنی بعد ده سال بازنشست میشه؟؟

اگه نه چه تاثیری داره ۵ سال بیمه تامین اجتماعی چقدر رو افزایش مستمریش تاثیر میزاره؟الان در این حال پدرم در چند سالگی بازنشست میشه؟

و سوال من این که مبنای مستمری دادن که میگین دوسوم واریزی هست واسه کدوم سال؟دو سال آخر؟اینجوری باشه که همه پس اوایل کم میدن و دو سال آخر فقط بالا میبرن سطح درآمدشون رو
1 پاسخ
توسط (5,680 امتیاز)
با سلام

1-مبنی بازنشستگی پرداخت 2 سال آخر است.

2- سابقه تامین اجتمایی باعث افزایش سنوات و حقوق بازنشستگی میشود ولی باید 15 سال واریزی صندوق بیمه روستاییان را داشته باشید.

3- پدر شما در سن 67 سالگی مشمول بازنشستگی میگردد.